contacteer mij

Aanvraagformulier

Het spijt me zeer dat het project van het maken van muilezels comfortabeler is zo moeilijk en dat ik niet kan bieden u een manier om muilezels een meer comfortabel voor je.

Een meer persoonlijke versie

Voor mij was het idee van het nemen van een foto en het delen van het op het internet, dat was de belangrijkste factor. Ik had deze foto op een forum kunnen plaatsen en dat was het. Ik voelde niet de behoefte om uit te vinden of het ok was. Maar ik was zo dankbaar voor alle berichten en opmerkingen over dit project dat ik besloot om het een schot.

In de volgende dagen heb ik een blog gemaakt en begonnen deze in mijn dagboek te publiceren. De blog gaat over hoe ik voel muilezels zijn weggenomen van de mensen. Het gaat over hoe ik denk dat het beter zou zijn als muilezels zou kunnen worden gemaakt een meer comfortabel en veilig voor de mensen. Ik ben niet geïnteresseerd in het maken van een politieke verklaring over hoe mensen zich moeten gedragen of dat ze een luxere levensstijl moeten hebben.

Geef me altijd een vriendelijk, snel antwoord op al uw vragen en nooit negatief. Ik zal een grote moderator.

Bedankt.

Muildieren. Ik weet dat je het een beetje druk hebt, maar je weet wel wat je doet. We brengen u het allerbeste in muilezel- en paardennieuws, artikelen, foto's, video's en informatie op deze blog. Misschien wilt u langskomen om meer te weten te komen over onze komende races en aankomende evenementen. Als u een donatie wilt doen, u dit doen via de paypal-optie hieronder. Bedankt voor uw voortdurende steun! Jens Schipper Muilezels, Paard, Zwangerschap. Door Jens Stilzest Zoals u weet, is het een goede zaak voor vrouwen om te kunnen gaan over hun dagelijks leven zonder zorgen te maken over zwanger zijn. En ik zeg dit als een ex-zwangere vrouw die veel heeft meegemaakt. Ik voel nog steeds de behoefte om dit te zeggen, want het is een onderwerp ik weet zeker dat de meesten van jullie zijn zich niet bewust van. Er zijn echter ook muilezels en vrouwen die zich nog steeds zorgen maken over zwangerschap. En ze kunnen soms heel gevaarlijk zijn.

Opening Hours

  • Maandag: 09:15 - 19:15
  • Dinsdag: 08:00 - 18:15
  • Woensdag: 07:00 - 16:45
  • Donderdag: 07:45 - 17:15
  • Vrijdag: 07:45 - 17:00
  • Zondag: 09:30 - 17:15