Hoe te testen

We kijken ernaar uit om onze labworkflows te verbeteren en meer ervaren en bekwame mensen toe te voegen aan ons team.

Ik zal het delen van mijn ervaringen in een reeks van berichten, die zijn ontworpen om de lezer een inzicht in het leven van een muilezel fokker (fokker, muilezel-fokker, en fokker-expert). Deze berichten zullen helpen om u te informeren over de wetenschap, de uitdagingen en de geneugten van de fokker beroep, de problemen ondervonden in het lab en de mensen die werken in deze laboratoria. Deze eerste post, echter, zal zich richten op het proces van het verkrijgen van een muilezel van de fokker, en ik hoop dat het nuttig is om mensen die beginnen of ervaring hebben. Ik zal mijn ervaringen als fokker in België behandelen en zal u een aantal belangrijke dingen laten zien om rekening mee te houden voordat u begint met uw muilezelfokkerij. Als je dit bericht leest, laat het me weten wat je denkt over de fokker.

Dus we hebben verzameld onze beste muilezel-gerelateerde picks uit de hele web en maakte ze beschikbaar voor u. De beste muilezels voor een budget:

We zijn niet in staat om de muilezel als geheel te evalueren, omdat het op dit moment moeilijk is om een goede muilezel te vinden, en het is moeilijk om hun prijzen met elkaar te vergelijken. Maar voor de muilezel op de goedkope, is het niet te moeilijk om er een te vinden die is net zo goed als de beste op de markt. Om te beginnen, laten we eens kijken naar de volgende drie muilezels: 1. Een goede muilezel voor een begroting . Dit is een goede muilezel als je maar één muilezel nodig hebt voor het seizoen en je denkt er niet aan om er een te kopen voor je familie en vrienden. Als voorbeeld, ik koop mijn muilezels in mei en juli.

We aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor fouten, omissies, nalatigheden of resultaten in deze beoordeling, behalve wanneer we duidelijk anders hebben aangegeven. Onze meningen zijn volledig onze eigen en we zullen nooit willens en wetens iets wat we niet geloven dat juist te zijn of waar het was onze eigen mening dat het niet was. Als we zien iets verkeerd, laat het ons weten en we zullen het oplossen.

Hoe we testen We testen het volgende: het gewicht van het voertuig voordat het de dealer partij verlaat. We zoeken naar tekenen van gewicht, gewichtstoename of overgewicht (d.w.z. te veel gewicht dat als een veiligheidsprobleem kan worden beschouwd). We accepteren geen leeg voertuig met een volle tank gas, want dat is niet hetzelfde als een veilig gewicht. We doen dit om ervoor te zorgen dat niemand onnodig in gevaar wordt gebracht door onveilige of oneconomische muilezels. - het gewicht en de leeftijd van de muilezel. Muilezels moeten ouder zijn dan 6 jaar en minder dan 6 kg wegen om voor veiligheidsdoeleinden als muilezels te kunnen worden beschouwd.